Despre noi

Oferim accesul la produsele noastre intr-un mod simplu si inteligent

Firma Sc BIOSTAR COSMETICS SRL a fost infiintata in anul 2000, avand ca obiect de activitate fabricarea sapunurilor, detergentilor si a produselor de ingrijire si curatenie, precum si a produselor cosmetice.

Viziunea Noastra

Formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu oameni inalt calificati si cu experienta vasta in domeniu, SC BIOSTAR COSMETICS SRL a ajuns astazi o firma apreciata datorita seriozitatii si profesionalismului cu care raspunde cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai, facand fata cu succes competitorilor.

 

Prioritatea firmei este de a oferi cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate si siguranta a produselor fabricate, compania aflandu-se intr-un proces continuu de modernizare si dezvoltare a activitatii.

 

De asemenea, societatea urmareste diversificarea permanenta a ofertei de produse, concomitent cu cresterea calitatii produselor fabricate si ofertate pe piata de profil.

Oferim calitate la preturi avantajoase

Investim in mod constant in oameni si tehnologie

Produsele oferite de firma noastra sunt dintre cele mai variate, de la detergenti lichizi pentru vase, geamuri, balsam rufe, pana la produse cosmetice, cum ar fi: sampoane, creme, geluri pentru par, acetona cosmetica si dizolvant pentru lacul de unghii, acestea fiind prezente pe piata intr-o gama variata de recipiente cu diferite gramaje.

Pentru certificarea calitatii produselor SC BIOSTAR COSMETICS SRL a implementat si mentine un sistem al Managementului Calitatii conform standardului european primind Certificatele ISO 9001/2000 si ISO 14001/ 2005.

Toti acesti factori au facut ca societatea noastra sa devina in prezent un nume, o marca in industria fabricarii detergentilor si a produselor cosmetice.

SC Biostar Cosmetics SRL, a devenit o companie solicitata de catre clientii care cauta cele mai bune servicii si cel mai bun raport calitate-pret al produselor de detergenti si cosmetice, oferind tuturor accesul la produse intr-un mod simplu si inteligent.

Ne pasa de voi! Garantam calitatea si oferim solutii de incredere la standarde europene!

  • SC Biostar Cosmetics SRL, a devenit o companie solicitata de catre clientii care cauta cele mai bune servicii si cel mai bun raport calitate-pret al produselor de detergenti si cosmetice, oferind tuturor accesul la produse intr-un mod simplu si inteligent.
  • Pentru certificarea calitatii produselor SC BIOSTAR COSMETICS SRL a implementat si mentine un sistem al Managementului Calitatii conform standardului european primind Certificatele ISO 9001/2000 si ISO 14001/ 2005.
  • Prioritatea firmei este de a oferi cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate si siguranta a produselor fabricate, compania aflandu-se intr-un proces continuu de modernizare si dezvoltare a activitatii.